На хвилях позитиву

2018-05-07

/Files/images/psihologya/2.JPG

5 травня в нашій гімназії був незвичний день. По-перше - субота і всі в школі. А по-друге - День психології, який пройшов під гаслом «На хвилях позитиву». Таке гасло до Дня психології було обрано невипадково – бо бути психологічно здоровою людиною неможливо без позитиву, відчуття щастя, радості, задоволення, душевного спокою та комфорту. Тому всі заходи цього особливого дня були сплановані з основною метою отримати позитивні емоції та підвищити загальний емоційний тонус всіх учасників навчально-виховного процесу.

Почався день акцією «Усмішки в дарунок» - учні 8 А класу разом з психологом, Перепьолкіною Я.С., подарували всім бажаючим смайлик на долоньку, намалювавши його яскравими фарбами.

/Files/images/psihologya/1.JPG /Files/images/psihologya/IMG_9710.JPG /Files/images/psihologya/IMG_9714.JPG

Відновила свою роботу Шкільна пошта й надала всім охочим шанс сказати одне одному слова подяки (якщо забули про це раніше), шикарний комплімент (якщо соромитеся зробити його особисто), та, просто вимовити теплі, добрі, лагідні слова тому, хто подобається. Гарні слова завжди піднімають настрій і вселяють оптимізм!

Другий поверх прикрасив величезний яскравий «Паркан мрій» завдяки якому учні та вчителі змогли зробити крок на зустріч до своєї мрії, адже, якщо ми говоримо про свої мрії вони швидше збуваються. Вразила дитяча щирість та безпосередність, різноспрямованість мрій – від миру на нашій землі до простої дитячої іграшки. Особливість цьогорічного паркану – відсутність негативу.

/Files/images/psihologya/5.JPG /Files/images/psihologya/IMG_9720.JPG

Учні п’ятих класів долучилися до акції «Поради майбутнім п’ятикласникам». Завдяки активній, творчій роботі на уроках психології та колективному обговоренню труднощів на початку навчального року та шляхів їх подолання відібрали найкорисніші на думку п’ятикласників поради. Поради оформили на яскравому плакаті та презентували учням четвертих класів.

/Files/images/psihologya/3.JPG /Files/images/psihologya/4.JPG

Протягом дня на ганку гімназії лунала запальна музика, проводилися рухливі ігри на перервах, двері кожного кабінету гімназії прикрасили афоризми про навчання.

/Files/images/psihologya/10.JPG /Files/images/psihologya/8.JPG /Files/images/psihologya/7.JPG /Files/images/psihologya/9.JPG

Родзинкою дня стала командна гра «Слідопит» для учнів 2 – 4 класів та 5 – 6 класів. Кожен клас отримав питання спрямовані на знайомство з організацією роботи та особливостями гімназії. Учні з задоволенням шукали відповіді на питання. За активність, згуртованість, гарну командну гру всі класи були нагороджені грамотами, як переможці гри.

/Files/images/psihologya/11.JPG

Дякую всім активним і не дуже учасникам Дня психології за щирі усмішки та позитив, а ще за слова вдячності та зворотній зв'язок!

/Files/images/psihologya/6.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 463

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.

Новини

Опитування

Хто відвідував наш сайт?

Календар

Попередня Березень 2024 Наступна
ПВСЧПСН
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031