• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • День козацтва та День захисника України!

День козацтва та День захисника України!

2017-10-17

/Files/images/150/IMG_9332.JPG

13 жовтня в Марганецькій гуманітарній гімназії– свято! Зранку чути бадьору козацьку пісню. Дівчата та хлопці одягнені в яскраві вишиванки. Адже сьогодні відзначаємо День козацтва та День захисника України!

За традицією, саме в цей день у гуманітарній гімназії відбувається посвята в козачата учнів 4-х класів. Під час святкового урочистого зібрання вони продемонстрували свої вміння й таланти, а братчики 4-А классу заворожили всіх завзятою козацькою піснею «Ми – нащадки козаків».

Далі –учні 5-11-х класів проводили урок мужності «Справа честі та обов’язку», а початкові класи – фестиваль козацької пісні «Ми – маленькі козачата». Захід пройшов у затишній родинній атмосфері й приніс задоволення як учасникам, так і глядачам. Кожен класний колектив отримав заслужену почесну грамоту.

Звичайно, без уваги не залишилися й учні 5-11-х класів. Свою майстерність у фестивалі-огляді стройової козацької пісні «Ой там на горі Січ іде» показали учні 5-8-х класів.Діти готувались заздалегідь, тому кожен загін старанно й по-своєму виконав козацьку пісню, продемонструвавши при цьому стройовий вишкіл. З яким ентузіазмом учасники конкурсу співали пісні, як браво марширували!

Для старших класів – серйозна конкурсна програма «Нумо, хлопці-козаки!»У спортивному залі зібралися всі бажаючі взятии участь у змаганнях та їх уболівальники. Компетентному журі було дуже непросто визначити переможців, бо всі старалися на славу!Умілі й завзяті, сильні й відважні наші старші хлопці-козаки!

Свято закінчилося по-справжньому смачним, галасливим та веселим ярмарком «Щедра осінь золота». Сума виторгу склала 3000 гривен, частину цих коштів було вирішено віддати на лікування учня 9 Б класу Поліщука Дмитра. На іншу частину куплено принтер у методичний кабінет для друку шкільної документації.

Ми віримо, що всі діти Марганецької гуманітарної гімназії виростуть справжніми патріотами своєї держави й побудують світле майбутнє для України!


Галерея "День козацтва та День захисника України 2017"

Кiлькiсть переглядiв: 275

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.

Новини

Опитування

Хто відвідував наш сайт?

Календар

Попередня Квітень 2024 Наступна
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930