Будемо знайомі!

2012-10-23

/Files/images/двері.jpg

У народі кажуть: “Якщо твої плани розраховані на рік — сій жито, якщо на десятиліття — саджай дерево, якщо на віки — виховуй дітей”. Дитячі душі... Які ж вони тендітні! Скільки всього чекає на них попереду, адже вони тільки починають свій шлях. А поряд із ними вчительська душа — мудра, з великим життєвим досвідом, яка закликає: “Почуй мене!” Вони крокують разом, одним шляхом, і крокувати їм разом довгі шкільні роки. А розпочинається цей шлях ще задовго до вересневого дзвоника, адже за традицією у школі 23 жовтня 2012 року проведено День відкритих дверей для майбутніх першокласників та їх батьків.

Презентували навчальний заклад директор школи Березицька Наталія Василівна та заступник директора з НВР в школі І ступеня Білоус Тетяна Дмитрівна. Із їх повідомлень всі учасники зустрічі дізналися про успіхи, досягнення, конкурентоспроможність нашої школи та перспективи на майбутнє.

Батьки та діти мали можливість познайомитися ближче з учителями, що проводять набір учнів до 1 класу на 2013-2014 навчальний рік: Тріленко Ларисою Іванівною та Тронь Наталією Володимирівною. Із захопленням зустрів зал талановитих учнів, які через художнє слово, дитячу пісню, запальний танок, майстерне володіння музичними інструментами пропагандували свою рідну домівку.

Продовжила урочисту частину свята подорож школою, під час якої гості завітали до навчальних кабінетів, двох сучасних комп’ютерних класів, побачили ігрову кімнату, спальну кімнату для денного відпочинку шестирічок, спортивну, хореографічну та конференц - зали, шкільний музей. Приємно здивував гостей медичний кабінет, оснащений сучасною технікою.

А як майбутнім школярикам смакував святковий пиріг, виготовлений нашими кухарями!

Свято - це завжди приємно, яскраво та захоплююче. Але невпинно минає час і не за горами той день, коли у квітковому різнобарв’ї першовересня доведеться переступити шкільний поріг справжнім школярем. Тож бажаємо тобі успіху, дошколярику, на підготовчих заняттях для майбутніх першокласників! Радо чекаємо в стінах рідної школи 8 листопада о 16 годині 30 хвилин!/Files/images/двері2.jpg/Files/images/директор.jpg/Files/images/т.д.jpg/Files/images/нотки.jpg/Files/images/ведучі.jpg/Files/images/3-а.jpg/Files/images/аліна.jpg/Files/images/цигани.jpg/Files/images/танці.jpg/Files/images/ліка.jpg/Files/images/пісня.jpg/Files/images/гитара.jpg/Files/images/скрипалі.jpg/Files/images/пиріг1.jpg/Files/images/пиріг2.jpg

/Files/images/пиріг3.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 154

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.

Новини

Опитування

Хто відвідував наш сайт?

Календар

Попередня Квітень 2024 Наступна
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930