Життя в таборі "Джерельце"

2017-06-16

Закриття табору

Добігає кінця червень - перший із трьох місяців літніх канікул. Як все хороше закінчується, так і завершив свою роботу літній пришкільний табір з денним перебуванням «Джерельце» при Марганецькій гуманітарній гімназії ім.Т. Шевченка.

На початку його роботи здавалося, що він буде нескінченно довгим. Але три тижні, насичені яскравими заходами, змістовним відпочинком, екскурсіями пролетів непомітно. Впродовж 14 днів наші юні-табористи змагалися, співали, гралися.

Для кожного табір приніс щось своє, особливе, неповторне. Для одних - нові враження від місць, в яких вони раніше ніколи не бували, для інших - враження від ігор, конкурсів, які щодня проходили у таборі. Хтось зустрів тут своїх старих друзів, а хтось - нових.

І ось - ОСТАННІЙ ДЕНЬ ТАБІРНОЇ ЗМІНИ! Так само, як і в перший день, на урочистому закритті табірної зміни прийняли участьвихованці всіх загонів.Традиційно, вранці всі вони зібралися на урочисту лінійку, де підвели підсумки роботи табору: відзначили найкращих вожатих, найактивніших табористів та вихователів. Лінійка завершилася дружним вигуком:"Ура, канікули!!!"

Допомагали урізноманітнити відпочинок дітей вистави в ПК Гірників: народного театру під керівництвом Гармаш В.Й. та ТЮГ «Смайл» під керівництвом Дубрової О.В., працівники еколого – натуралістично центру та плавального басейна. Змістовною і цікавою була екскурсія в пожежну частину №33. Цікаво було поринути в світ музики разом з вихованцями дитячої музичної школи нашого міста.

Хочеться подякувати керівникам міста, школи, батькам в організації відпочинку дітей.


Галерея "Джерельце - 2017"

Кiлькiсть переглядiв: 175

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.

Новини

Опитування

Хто відвідував наш сайт?

Календар

Попередня Квітень 2024 Наступна
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930