• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Всеукраїнська науково-практична конференція «Варіативність організаційних форм компетентнісно орієнтованого навчання у початковій школі»

Всеукраїнська науково-практична конференція «Варіативність організаційних форм компетентнісно орієнтованого навчання у початковій школі»

2016-04-25

/Files/images/rzne/1.jpg

19 квітня 2016 року директор школи Березицька Н.В., заступник директора з НВР у школі І ступеня Білоус Т.Д. та вчителі Тріленко Л.І. та Лавруша О.М. взяли участь у Всеукраїнській науково-практичній конференції «Варіативність організаційних форм компетентнісно орієнтованого навчання у початковій школі», яка проходила на на базі міста Нікополь. У роботі конференції взяли участь представники відділу початкової освіти Інституту педагогіки НАПН України, Дніпропетровського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти, освітяни Дніпропетровщини.

Метою роботи ї було відпрацювання єдиних поглядів щодо нових стандартів у початковій освіті та їх подальше впровадження в освітній простір. Учасники конференції мали можливість познайомитись з перспективами розвитку початкової освіти безпосередньо від тих, хто формує сучасну педагогічну парадигму, а також поставити свої запитання і отримати кваліфіковані відповіді з найактуальніших проблем, що виникають у педагогів у їх щоденній практиці.

Освітяни міста Нікополь презентували власний досвід щодо впровадження інноваційних технологій в навчально-виховний процес початкової ланки.Досягнення освітян були високо оцінені представниками Інституту педагогіки НАПН України. Його директор Топузов О.М. та завідувач відділу початкової освіти Цимбалару А.Д. вручили представникам педагогічних колективів нікопольських шкіл грамоти Інституту педагогіки НАПН України. Заступник міського голови Коник Ольга Василівна та вчитель географії КЗ «НСЗШ I-III ступенів № 4» Гаращенко В.Г. отримали відомчі нагороди, а вчитель іноземної мови КЗ «Нікопольська гімназія II-III ступенів № 7» Гора Євгенія Миколаївна отримала грамоту Академії педагогічних наук України.

За результатами конференції були вироблені методичні рекомендації для продовження роботи за темою конференції, а також вручені сертифікати педагогам міста та області.


/Files/images/rzne/2.jpg/Files/images/rzne/3.jpg/Files/images/rzne/5.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 162

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.

Новини

Опитування

Хто відвідував наш сайт?

Календар

Попередня Квітень 2024 Наступна
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930