• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Тиждень національно-патріотичного виховання «Пам’ятаймо минуле заради майбутнього»

Тиждень національно-патріотичного виховання «Пам’ятаймо минуле заради майбутнього»

2015-10-15

/Files/images/Посвята в козачата.JPG

З метою вшанування мужності і героїзму захисників незалежності і територіальної цілісності України, військових традицій та перемог українського народу, сприяння подальшому зміцненню патріотичного духу в суспільстві в Марганецькій загальноосвітній школі I-III ступенів № 1 ім.Т.Шевченка з 12 по 16 жовтня проходить тиждень національно-патріотичного виховання «Пам’ятаймо минуле заради майбутнього».

12 жовтня 2015 року вчителем ДПЮ Борисом М.В. було організовано та проведено конкурс серед юнаків 11 класів шкіл міста на краще виконання «Козацької пісні» до Дня захисника України.

Також відбулися зустрічі з учасниками АТО та воїнами Афганцями, під час яких юнаками порушувалися глобальні питання цього часу. На зустрічі були присутні: голова громадської організації об’єднання ветеранів АТО «Січ » Кулінко Володимир Миколайович; учасники АТО - Кулінко Євген Володимирович, Канделя Андрій Олександрович, Лук’яненко Роман Володимирович; голова спілки воїнів афганців Ткачук Віктор Анатолійович; заступник голови спілки воїнів афганців Кумпан Ігор Борисович.

/Files/images/Козацька пісня.JPG

13 жовтня 2015 року день розпочався з загальношкільної лінійки присвяченої Дню козацтва та Дню захисника України під час якої відбулася «Посвята в козачата» учнів 4- 5 класів .

Відразу після лінійки пройшла єдина класна година на тему : «Пам’ятаймо минуле заради майбутнього» в ході якої в класних колективах пройшли: круглі столи, диспути, конференції, години спілкування…

У шкільній бібліотеці відбувся захід - Літературна вітальня «Вони боролися за наше майбутнє» для учнів 5-Б, 10 класів, який підготувала шкільний бібліотекар Дровнікова Л.М.

/Files/images/Літературна вітальня.JPG

Учні 5-6 класів прийняли активну участь у конкурсній програмі «Козацькі забави» яку підготувала та провела вчитель фізичної культури Маковецька Л.В./Files/images/Козацькі розваги.JPG

Фіналом дня був благодійний ярмарок «Золота осінь»

Кiлькiсть переглядiв: 159

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.

Новини

Опитування

Хто відвідував наш сайт?

Календар

Попередня Квітень 2024 Наступна
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930